Leerling aanmelden

Wat fijn dat u uw zoon/dochter wilt inschrijven op basisschool De Leerlingst, één van de scholen van Stichting Primair Onderwijs Leudal en Thornerkwartier (SPOLT).

Als u uw gegevens onder aan deze bladzijde invult, nemen wij binnen 10 dagen (in vakanties kan het wat langer duren) contact met u op.

 

Waarom de Leerlingst

Uw kind naar De Leerlingst
Uw kind is bijna vier, u verhuist of u bent op zoek naar een andere basisschool. Dan staat u voor de uitdaging een passende school voor uw kind te kiezen. Maar waaraan kunt u een goede basisschool herkennen?

Een goede basisschool
Wat een goede basisschool is, hangt vooral van uw kind af. Elk kind is tenslotte anders. Toch zijn er een aantal zaken te noemen die u kunnen helpen bij de keuze:
 
 
De leerkracht
De leerkracht moet de lesstof zoveel mogelijk op maat voor uw kind aanbieden, dus niet alleen klassikaal. De Leerlingst is hier op ingesteld. Wij vullen voor ieder kind de onderwijsbehoeften in en clusteren de kinderen die dezelfde behoeften hebben. Wij differentiëren in de instructie en tijdens de verwerking. Uw kind krijgt de steun en uitdaging die het nodig heeft, van betrokken leerkrachten.
 
Lesmethoden van deze tijd
Nieuwere lesmethoden, ontworpen volgens de laatste inzichten, geven betere resultaten dan leerboekjes van twintig jaar geleden. Op De Leerlingst werken we met moderne lesmethoden.
 
Sfeer  
Niet voor niets is de sfeer op school één van de belangrijkste keuzemotieven. Telkens weer krijgen we complimenten over de fijne sfeer op onze school. En dat willen we natuurlijk zo houden!
 
Meer weten?
Bel 0475-300989 om een afspraak te maken voor een informatief gesprek. U heeft een informatiegesprek met de directeur; in dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en geven wij zoveel mogelijk informatie over de dagelijkse gang van zaken op school. Vanzelfsprekend krijgt u een rondleiding door de school om 'de sfeer te proeven'.
Alle informatie vindt u ook terug in de schoolgids die terug te vinden is op onze site.

Aanmelden nieuwe leerling