Pagina van de groepen 7

Basisschool de Leerlingst heeft in het schooljaar 2018-2019 een hetrogene groep 6/7 en een homogene groep 7.
De groep zit in de tweede laag van de hoogbouw van onze school en heeft vanaf de speelplaats toegang tot hun lokalen. Per twee groepen hebben de groepen de beschikking over een eigen toiletruimte.
Verder hebben we verwerkingsruimtes, waar kinderen in groepjes kunnen leren (bijv. op de computer) en spelen en een eigen handenarbeidlokaal.
 
 
Groep 6/7.
Aan deze groep wordt les gegeven door juf DaniŽlle van Lierop en juf Jolanda Bongaerts-van Roij.
 
Juffrouw DaniŽlle (Email: d.vanlierop@deleerlingst.nl):

 
 


 
Juf
DaniŽlle
Juffrouw Jolanda (Email: j.vanroij@deleerlingst.nl)
"Het is naar mijn mening belangrijk aandacht te hebben voor ieder uniek kind bij ons op school. Ieder kind moet op zijn niveau kunnen groeien in zijn competenties en vaardigheden. Dat is op sociaal- emotioneel gebied en vakinhoudelijk. Daarbij is het mijn kracht, goed te zien wat er leeft en te luisteren naar hetgeen ze te vertellen hebben, om ze zo te helpen groeien in hun eigen leerproces. Leerlingen voorbereiden op de 21ste-eeuwse vaardigheden heb ik hoog in het vaandel. Ik ervaar oudercontact als erg belangrijk, samen staan we sterk en bereiden we ze voor op de toekomst.
Deze afwisseling en constant alert blijven (samen met ouders en kinderen) ten aanzien van de vraag Ďwat hebben de kinderen nodig?í vind ik de parel van mijn werk."

Juf
Jolanda 
Groep 7.
Aan deze groep wordt les gegeven door meester Theo Claessens en meester Andrť Hurxkens.
 
   

INFO VAN DE GROEPEN 7 IN HET SCHOOLJAAR 2017-2018:

Hieronder kunt u eventueel informatie vinden, maar het meeste wordt gecommuniceerd via: de OuderInfo "de Leer-Link" of via ISY-Schoolinfo.