Directie

 
 
Vanaf 2013 zijn wij, Bart Smeets en Leon Boom, de directie van basisschool de Leerlingst. Via deze weg willen wij ons voorstellen.
 
Leon Boom (directeur)
Met trots mag ik zeggen dat ik vanaf 2013 de directeur ben op basisschool de Leerlingst in Haelen. Ik zal beginnen met iets over mijzelf te schrijven; Ik ben 43 jaar en woon in Neer met Baukje en mijn twee kinderen Timo, 11 jaar en Jinke 9 jaar.
In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Pabo.
Daarna ben ik gaan werken op de mr. Jan Muisschool als leerkracht. Vervolgens kreeg ik een vaste benoeming op basisschool Den Doelhof in Meijel. Hier heb ik gewerkt als leerkracht – ict-coördinator en later als teamleider van de onderbouw. Na het behalen van het diploma voor schoolleider in 2006, ben ik aan de slag gegaan als directeur op basisschool Tijl Uilenspiegel in Deurne. Inmiddels werk ik al weer 9 jaar als directeur op basisschool de Mussenberg in Horn.
Mocht u vragen hebben loop dan gerust binnen, onze deur staat open!

Bart Smeets (teamleider / IB-er groep 4-5 t/m 8)
Ik ben 48 jaar en woon, samen met Jolanda en mijn twee zonen, in Beegden. Mijn zoon Joep is 18 jaar en mijn zoon Juul 12 jaar. Voordat ik in het onderwijs werkzaam werd heb ik gewerkt als medewerker van de afdeling bewegingsagogie van St. Joseph in Heel. ’s Avonds volgde ik de PABO en na het behalen van mijn diploma werkte ik als groepsleerkracht bij SBO Op de tump. In de jaren daarna heb ik de opleiding gespecialiseerd groepsleerkracht en de opleiding intern begeleider gevolgd en succesvol afgesloten. Ik heb in totaal 14,5 jaar bij SBO Op de Tump gewerkt als leerkracht, IB-er en uiteindelijk als teamleider / IB-er.
Ook voor mij geldt, als er vragen zijn loop dan gerust binnen.