Stagiaires

Stagiaires schooljaar 2018-2019
 
Als school werken we samen met de Nieuwste Pabo in Sittard. Ook plaatsen wij stagiaires die aan het leren zijn voor onderwijsassistent en stagiaires die studeren op de Kempel in Helmond (Pabo). Soms hebben wij ook leerlingen van de middelbare school die bij ons snuffelstage komen lopen.
 
Mocht je stage willen lopen op onze school neem dan contact op met Anja Engels, a.engels@zjwiek.nl

Huidige stagiaires: 

Imke de Groot

Mijn naam is Imke de Groot, ik ben 20 jaar en woon in Venlo. Ik zit momenteel in het 3e leerjaar van De Nieuwste Pabo in Sittard en loop het komende jaar stage in groep 8 bij Juri Corvers. In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit in een groot orkest en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden. Naast mijn opleiding heb ik een bijbaantje in een supermarkt. In de winter zoek ik graag de bergen op want ik hou enorm van skiën! Ik ben altijd aanwezig op donderdag maar vaak ook de hele week. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, dit wil ik ook zo veel mogelijk laten in zien in mijn lessen. Verder ben ik een positieve denker en altijd bereid om iemand te helpen! Ik heb enorm veel zin om er een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar van te maken!
 
Nina Lijssen

Mijn naam is Nina Lijssen en ik ben 18 jaar.
Komend jaar zal ik als stagiaire meelopen in groep 6 van meester Mike van Malssen. Op het moment zit ik in mijn 3de jaar van de opleiding onderwijsassistente (examenjaar). Ik zal voornamelijk extra hulp bieden aan de leerlingen.
Het komende half jaar zal ik er zijn op de dagen maandag/dinsdag. Vanaf februari/ maart ook op de donderdag en vanaf april/ mei ook op de vrijdag.
Mocht u nog vragen voor mij hebben, kom dan op deze dagen even binnenlopen en ik beantwoord ze graag.