Stagiaires schooljaar 2017-2018
 
Als school werken we samen met de Nieuwste Pabo in Sittard. Ook plaatsen wij stagiaires die aan het leren zijn voor onderwijsassistent en stagiaires die studeren op de Kempel in Helmond (Pabo). Soms hebben wij ook leerlingen van de middelbare school die bij ons snuffelstage komen lopen.
 
Mocht je stage willen lopen op onze school neem dan contact op met Anja Engels, a.engels@deleerlingst.nl

Huidige stagiaires:
Juf Lieke Weekers, pabo 4.
In groep 5-6 bij Theo:

"Laat ik me even voorstellen!
Ik ben Lieke Weekers en dit schooljaar loop ik stage in groep 5/6 bij meester Theo.
Ik ben 24 jaar oud en zit in het vierde leerjaar van De Nieuwste Pabo aan Hogeschool Zuyd/Fontys te Sittard. In het weekend werk ik als zorgassistente in zorgcentrum ST. Joseph te Nederweert. Hier werk ik al 6 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een wandeling, het lezen van een goed spannend boek en sta ik graag in de keuken. Ik houd van muziek, reizen en gezelligheid en ben daarom ook vaak te vinden bij familie en vrienden.
Ik loop t/m februari elke week op donderdag stage en om de drie weken van maandag t/m vrijdag. Aansluitend zal vanaf februari t/m juni mijn LIO (Leraar In Opleiding) periode starten. Tijdens deze periode zal ik 4 dagen in de week les gaan geven aan groep 5/6 en hoop ik mijn opleiding succesvol af te ronden."

Juf
Lieke
Meester Luc Janssen, pabo 4 Kempel.
In groep 7 bij Ankie en Anja:

Meester Luc is 4e jaars student aan de PABO 'De Kempel', hij zal op maandag en dinsdag en verder op in het jaar een aantal weken werken in groep 7 van Juf Ankie en juf Anja.

 

Meester
Luc
Juf Rachelle Ottenheim, pabo 2.
In groep 8a bij Juri.

"Ik ben Rachelle Ottenheijm en 21 jaar oud.
Ik hou ontzettend van reizen, sporten en ik ga graag uiteten :)
Ik woon sinds een jaartje in Roermond, daarvoor heb ik in haelen gewoond en vroeger ook op school gezeten.
Ik studeer aan de nieuwste PABO te Sittard en ik ben dit schooljaar gestart in het tweede leerjaar.
Voordat ik begon aan de PABO heb ik nog 4 jaar de opleiding onderwijsassistent gevolgd.
Ik zal het komende halfjaar stage lopen in groep 8a, daarna ga ik naar de onderbouw.
De PABO werkt met het abc systeem. In week A zal ik alleen de donderdag stage lopen, in week B ben ik hier van ma t/m do en in week C weer alleen de donderdag."

 
Juf Inge Hobus, pabo 1 Kempel.
In groep 3-4 bij Nathalie en Tatjana.

"Mijn naam is Inge Hobus, ik ben 18 jaar en ik woon in Baexem samen met mijn vader, moeder, mijn jongere zusje en mijn twee konijntjes.
Ik ben eerste jaars student op hogeschool de Kempel, de opleiding tot leraar basisonderwijs. Voor deze opleiding reis ik iedere dag op en neer naar Helmond.

Tijdens mijn eerste half jaar van de stage zal ik iedere dinsdag mee lopen bij groep 3-4 bij juffrouw Nathalie en juffrouw Tatjana op Basisschool de Leerlingt.
Mijn hobby’s zijn dansen, fitnessen en saxofoonspelen. Het saxofoon spelen doe ik bij de fanfare van Baexem waarvoor we iedere vrijdag repeteren. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te lezen en leuke dingen te doen met vrienden.
In de zomer help ik sinds een paar jaar mee als leiding bij kinder vakantie werk Baexem. Verder pas ik regelmatig op bij kinderen uit mijn buurt.
Ik kijk erg uit naar mijn stage periode in groep 3-4. Ik verwacht dat deze heel erg leerzaam zal zijn."


Juf
Inge
 
Meester Don Boonen, pedagogiek 1e jaar.
Loopt mee bij Ingrid, ook soms bij de kleuters.
 
Juf Venja Geraats, Kwadrant.
In groep 2-3 bij Anneke en Jolyn.